30 de mayo de 2010

La (meva) situaciò ideal. I have a dream

No hi ha pacte per la reforma laboral. CEOE i sindicats demostren tenir poc o gens de sentit comú. Zapatero es veu obligat a legislar per decret. Rep aplaudiments d’Europa, i els irresponsables li munten una vaga general a la tardor. La vaga tindrà un seguiment prou desigual perquè es pugui considerar un èxit. El treballador espanyol no està per que li prenguin diners de la nòmina. No més.
Mentrestant, els mercats especulatius comencen a aburrir-se d’Espanya, i amb una mica de sort fixen la vista en altres (Botswana, per exemple). La cosa es calma una mica.
Gürtel avança sense aturador i al setembre el merder ja és massa fort a València, el PP comença a posar-se nerviòs, comet errors, i tornen les navalles a volar per Gènova.
Un parell més d’errors de gestiò dels incompetents Baltasar i Saura en un parell d’incendis, fan que rebenti del tot el tripartit. Montilla convoca eleccions per finals de setembre, sense dilaciò. Alguna organitzaciò cívica posa querelles criminals contre tots dos consellers, i son acceptades.
El PNB, com sempre, obté rèdits a priori i garanteix, com a mínim, l’abstenciò ens els pressupostos 2011; deixa mans lliures a CIU, que fent un altre gest de responsabilitat, s’absté i tanca la porta a la màfia pepera per entrar a la Moncloa per la via rápida.
CIU arrassa a les eleccions. Majoria absoluta. Nou tancament de portes a que el PP pugui tenir la més mínima influencia a Catalunya. Neteja a fons, i cordó sanitari, aquest cop al voltant dels inútils i incompetents de ICV. A ERC se la posa al seu lloc, que col.labori però que oblidi cap càrrec.
Els mercats segueixin sense emprenyar massa Espanya. Les fortes mesures comencen a sortir efecte, Europa ens vigila, però l’Euro entra en fase de calma. La recuperaciò serà llarga, però els socialistes poc a poc aprenen la lliçò. El PSOE fa neteja a Catalunya, i busca desesperadament a CIU per tenir un aliat fort fins el 2012. Els dos grans es posen nerviosos, s’acosten les municipals, el PSOE sap que a Catalunya s’ensorra, el PP està fins el coll de porqueria gurteliana i saben que tindran problemes a València i Madrid.
2011 és un any de tràmit, la recuperaciò avança molt i molt lenta, però hi ha horitzò malgrat tot. Les municipals treuen del mapa a gent indesitjable a Catalunya, especialment a Barcelona.
D’un salt estem al 2012. Manaires peperos encausats. Pretorians engarjolats, o en tràmit d’estar-ho. Els brots verds ara sí es noten i el PSOE puja en intenciò de vot, mentres el PP segueix una batalla brutal, que acabarà a les eleccions amb l’apoteosi de Don Tancredo o el seu afussellament.
Guanya el PSOE per poc. CIU incrementa escons. El PP en perd uns pocs. ERC desapareix del congrés espanyol. A ICV no l’han votat ni els seus. Rajoy afussellat per la Lideresa. Un govern socialista fortament controlat i tele dirigit per CIU, per tal de que no cometi els mateixos errors que van dur el país al punt de la fallida estil Grècia. Per cert, la desapariciò d’un parell de ministeris inútils és el primer que CIU exigeix per garantir la investidura.

Es el que té fer migdiada els diumenges. Pots somiar coses rares, i et lleves del sofà de mala lluna, al mirar la data i veure que només som al Maig.

1 comentario:

  1. Jordi, mira jo soc una treballadora, però crec, que la reforma laboral, haura bagues, haura històries, però acabarà sortin. I jo soc una treballadora i ho entenc. Ja que ens hem de posar, al nivell d'Europa. El Sindicats prostestaran, ho sabem. Però això, caurà. Ja que, és un tema insostenible, i estic parlan en contra meva, ja veus, hi ho entenc?
    Jo soc una asalariada, no tinc res més que el meu sou i el del meu marit, i no més demano que el poguem conservar i tinc dos fills. Tinc una filla que farà 24 anys i no te feina. I esta farta de enviar curriculums. I saps ara esta acaban per anar a una guardería, ja que els nens li agradan. Peró ella li adrada més la fotografia el diseny i aquest temes. Però de moments vol treballar del que pugui. Jo també tinc moments que enviaría tothom a fer punyetes.
    Pedrò tinc confiança. Ser que estem en un País, ple de corruptes!! com mai s'ha vist. Ja que el tema de Gürtel te miga.
    El altra dia el burru del Nadal ba i diu, rien a sobre el subnormal, hem comprant trens petits i la gent esta empipada!! és necessita tenir barra!!
    Això ha de canviar!! Jo penso que la UE ara ens té super vigilats. Poso anònim per què no m'he aclaro, no per res.
    Montse Varderi

    Montse Varderi

    ResponderEliminar