1 de mayo de 2010

EQUIDISTÀNCIA I NEGATIVITAT

Parla ahir 30 d'abril al seu bloc COCA DE RECAPTE, en Ramon Farré, a VilaWeb, de la postura i actitud que està prenent ERC darrerament, tot tornant a desempolsar la famosa EQUIDISTANCIA que tants bons rèdits els hi va donar fa anys, quan encara s'els creia algú a aquest país. He fet un comentari al seu bloc que reprodueixo íntegre.

Saben que estan a punt de perdre una part substancial del vot tradicional d'esquerra, d'aquells republicans independentistes, però a l'hora sensats, que un dia, amb bona voluntat van dipositar en ells esperançes raonables de futur. Gent, tal vegada de certa edat, que hores d'ara no està per romanços i menys encara per bestieses sense cap sentit, com les que els dirigents de ERC han dut a terme durant gairebé 8 anys. Des de les pifiades monumentals d'en Carod al Tripartit 1.0, fins les sortides de tó, moviments taurins i rucades enormes del 2.0 a mans primer d'en Carod i ara de SuperMacho Puigcercòs.

No els entenen ni les seves pròpies bases. M'atreveria a dir que inclús militants de base, amb la privacitat que dóna el vot secret, optaran per un altre camí. Volen com sigui mantenir allò únic per el que han treballat, i dur: la petita quota de poder que els ha permés treure pit, i malbaratar diners a cabassos montant ambaixades inútils (si foren útils, tindrien la meva acceptaciò), viatges anodins, subvencions a panxes agraïdes, etc.

Saben, que per la seva dreta en Carretero i Laporta, poden fer-lis mal amb el jovent radical, que no es creu ni una sola paraula d'ells. Saben que el temps s'acava, i saben que en funciò dels resultats, CIU els farà el buit, que l'han buscat amb ganes durant aquests anys. I tot això dur només a un limb de "equidistància" que ni ells mateixos es creuen. Aquests proto-independentistes signarien pactes amb el diable del carrer Gènova, per tal de mantenir una vergonyosa quota de poder. Y éstán trabajando en ello, com l'Aznar a Mèxic. Penós.

No hay comentarios:

Publicar un comentario